2018 Yılbaşı Turları İle Yeni Yıla Merhaba

Yeni bir yıl yaklaşırken pek çok insan da şimdiden tatil planlarını yapmaya başlıyor. Yeni yıl denildiği zaman ilk akla gelen de artık şu ülkeden çıkıp özgürce ve hiç bilmediğim ülkelere giderek farklı bir yılbaşı geçirsem olmuştur.

Hani yeni bir yıla nasıl girersen o şekilde devam edermiş sözünden hareketle pek çok tur firması da kendi içinde insanlara en ekonomik ve eğlenceli tatil turlarını oluşturmaya başladı. Yılbaşı turları denildiğinde aklınıza o kadar çok seçenek gelir ki hangisinden başlasam ya da en iyi tur hangisi diye düşünmeden geçemezsiniz. Acaba yurt içinde bir tura mı çıksam ya da dünya turuna mı çıksam kısacası bu yılda yine kafamız karma karışık olacak gibi.

İnternet bu konuda en doğru ve profesyonel alan çünkü internette birçok turu görebiliyorsunuz. Üstelik son zamanlarda da 2018 yılbaşı turlarıarama motorlarında neredeyse ilk sırada. Yılbaşı turları içerisinde pek çok seçeneğiniz var dedik ancak burada da elbette ki turların kapsamları sizin ilgi alanınız oluyor yani gittiğiniz tur sizin bütçenize uyuyor mu gideceğiniz yere ilişkin bir paket tercihiniz var mı ya da kalacağınız otel nasıl keyifli bir programı var mı dahası ve dahası.

Ancak daha yeni yıl planınızı yapmamış ya da netleştirmemişseniz o zaman birazda acele etmenizi öneriyorum çünkü firmaların ucuz otel ve vizesiz yılbaşı seçenekleri de dolabilir. Şu an yüzlerce seçenek sizi bekliyor ve içlerinden en uygununu seçmek sizin elinizde.

Sloganımız yılbaşı turları ile yeni yıla merhaba dedik dolayısıyla Şehrikeyif adresinden seçeneğiniz onlarca tur sizi bekliyor. İster 3 gece 4 gün yılbaşı Özel Kuzey Işıkları turu ister Türk Havayolları İle 3 Gece 4 Gün Yılbaşı Özel Berlin Turu ya da Pegasus Havayolları İle 7 Gece 8 Gün Yılbaşı Özel Almanya & Polonya Turu. Tercih size kalmış durumda. Tur seçenekleriniz o kadar çok ki ben size yalnızca üç tanesini sayabildim. Ya da size daha farklı bir tur düşünüyor ve Dubai’ye gitmek istiyorsunuz o zaman da FLY Dubai Havayolları İle 3 Gece 4 Gün Yılbaşı Dubai Turu seçeneğine hayır diyemezsiniz. Dünya artık o kadar küçük ki yapmanız gereken şey yalnızca karar vermek. Tek bir telefon sonrasında çok kısa bir zaman içerisinde dünyanın en uç noktasına da gidebiliyorsunuz.

Yeni yıl her insan için çok önemlidir çünkü yeni yılla birlikte beklentiler de o kadar büyük olur ki insanın bir anlamda hayattan beklentisi de bu yönde olmuştur. Bazıları için daha çok para, bazıları için kariyer imkanı, bazıları için sağlık bazıları içinde hasretliklerin sona ermesi. Ancak en önemlisi de yeni yıla her zaman gülerek ve eğlenerek girmektir.

Eğer ki kafanızda bu yılbaşında bir tur seçeneğini yerleştirmişseniz o zaman işin güzel taraflarından biri de vizeyle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Çünkü Türkiye’de vize işlemlerinin uzun ve sıkıcı bir süreç olduğunu bilmeyen çok azdır. Hatta o kadar çok uğraşırsınız ki bazen sırf bu işlemler için gitmek dahi istemezsiniz. Ancak belirttiğimiz gibi tur firmaları size bu konforu rahatlıkla sunuyor hatta bazı ülkelerin vize istemiyor olmaları sizin bu konforunuzu daha da kolaylaştırıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey yalnızca bavulunuzu ve sevdiğinizi alıp yola çıkmak.

      Yılbaşı Otel Programları

Yeni yılda otellerin büyük bir bölümü kendilerince özel programlar hazırlıyor. Bu programlar bazen hayal bile edemeyeceğiniz güzellikte olabiliyor ancak kötü olan hiçbir organizasyondan da bahsetmek mümkün değil. Bu dünyanın neresinde olursa olsun aynı şekilde düşünülebilir. Otel programları tur seçenekleri dahilinde olduğu içinde konaklama gibi bir sorununuz olmayacak tüm gece ayaktaydınız ve yeni yılın tadını çıkardınız o zaman ertesi gün istediğiniz saate kadar dinlenme fırsatı da sizi bekliyor olacak. Tur firmaları o geceye özel paketler düzenliyor ve bu paketlerde otellerin kendi fiyatları çerçevesinde hazırlanıyor. Hiç bugüne kadar alternatif bir tatil yaşamamışsanız o zaman bu yılbaşını da asla unutamayacaksınız. İşte bu yüzden de yapmanız gereken en güzel şey erken rezervasyon avantajlarından mutlaka faydalanmak.

Şehrikeyif ayrıcalığı ile Birkaç tur önerisi.

Türk Havayolları İle Yılbaşı Özel 3 Gece 4 Gün Paris Turu

 

Turun içerisinde eğlence sonuna kadar var. Paris’in mükemmel mimari güzelliği kaliteli hizmet ve çocuklu aileler için özel paketler, romantik bir kaçamak yapmak istiyorsanız tam size göre bir ortam 4 gün boyunca Paris’in altını üstüne getireceksiniz.

Türk Havayolları İle Yılbaşı Özel Vizesiz 3 Gece 4 Gün Belgrad Turu

 

Turun en güzel yanı vizesiz olması bir de bu dertle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Eğlence sabahlara kadar sürüyor. Gece hayatı mükemmel balayı çifti iseniz harika bir seçenek olabilecek, aileler içinde oldukça uygun bir seçenek.

Türk Havayolları İle Yılbaşı Atina Turu 3 Gece 4 Gün

 

3 gece 4 gün boyunca kendinizi uyumaya hazır etmeniz gerekiyor. Ekonomik bir tatil seçeneği arıyorsanız bu seçenek tam size göre üstelik aileler içinde oldukça uygun tur seçeneği içerisinde ulaşım da dahil.

Şehrikeyif sizler için tüm heyecan verici turları bir araya topladı seçenek ise yalnızca size kalmış. Yalnız tek yapmanız gereken biraz aceleci olmak.

 

 

 

 

 

 


Etiketler



İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar: