Balayında Gezebileceğiniz Yurtdışı Turları Listesi

Unutulmayacak bir balayı için hazırlık mı yapıyorsunuz? O zaman gelin yurtdışı turlarını bizimle inceleyin.

Kalbinde aşkın en güzel halini taşıyan sizler düğün hazırlıkları başladığında düğün mekânı ve gelinlik gibi önemli detaylardan sonra balayının da en güzelini yaşamalısınız. Bunun için yapacağınız araştırmalarda Türkiye sınırları içerisinde bir balayı gerçekleştirmek istemeyenlere mükemmel önerilerimiz olacaktır! Yeni hayatınızın ilk günlerine bambaşka bir coğrafya ve manzarada uyanmak için balayı turları içerisinde Maldivler turu veya Phuket turu son yılların gözde mekânlarından olmaktadır. Denizin mavisiyle yâda yeşilin her tonuyla aşkını birleştirmek isteyen çiftler bu turlar sayesinde mükemmel bir balayına imza atabilir. Diğer balayı noktaları içinse yazımızın devamında sizleri beklemekteyiz…

  • Bora Bora

Pasifik Okyanusu üzerine konumlanan Bora Bora adası, balayı için muazzam bir alternatif olacaktır. Tropikal iklimi ve egzotik meyveleriyle hem midenizi hem de ruhunuzu doyuracak adada en güzel Fransız şaraplarının da tadına bakabileceksiniz. Bunun dışında sonsuz mavi bir okyanus karşısında gözlerinizin içine bakıp bir kez daha aşkınızı birbirinize duyurabilir ve asla unutamayacağınız anlar elde edebilirsiniz.

  • Barcelona

Avrupa toprakları içerisinde hem tarih kokan hem de romantikliğinden ödün vermeyen şehir Barcelona’da mükemmel bir tatil yaşarken her sokak başında çalan sokak sanatçıları eşliğinde aşkınızı ettiğiniz danslarla kutlayabilirsiniz. Ayrıca 7/24 oldukça renkli bir yaşama sahip olan şehirde gece ayrı gündüz ayrı eğleneceğinize emin olabilirsiniz.

  • Phuket Adası

Tayland’ın en büyük adası olma özelliğine sahip olan Phuket Adası son yıllarda balayı için en çok tercih edilen bölgelerden biridir. Tüm yıl sıcak bir iklime sahip olması tercih edilme sebepleri arasında önde gelmektedir ve kültür öğelerini de içinde taşıdığı için aranılan her şeyi içinde barındırmaktadır. Adaya vardığınız andan itibaren sizleri karşılayacak olan büyüleyici manzarasına kendinizi kaptırırken çeşitli ada turlarında şampanya eşliğinde güneşin batışında birbirine tekrar aşkınızı ilan edebilirsiniz. Balayı dışında evlenmek içinde ünlü bir coğrafya olduğunu unutmamalısınız. 

  • Venedik

Aşk şehri Venedik.. Gondolları ve sokak aralarının tarih kokan romantizmiyle harmanlayacağınız balayı sonunda asla dönmek istemeyeceksiniz. Dünya yüzeyinde en sihirli mekânlardan biri olan Venedik, âşıklar şehri olarak bilinmektedir. Eş olarak çıktığınız ilk tatilde böyle bir coğrafyada bulunmak oldukça iyi gelecektir.

  • Aruba

Venezuele sahillerine 27 kilometre uzaklıkta bulunan Aruba bir ada ülkesidir ve tarihin geçmiş sayfalarında Hollanda Krallığı’na bağlı kalmıştır. Sonrasında turizm konusunda kendini geliştirmiş ve yumuşak iklimi içerisinde balayı için mükemmel bir coğrafya haline gelmiştir. Özellikle sualtı dünyasını merak eden ve tüplü dalış yapmak isteyenler için oldukça ideal olan Aruba, egzotik kumsallarıyla da ününü duyurmaktadır. 

  • İsviçre Alpleri

Balayında değişik ve ilginç bir alternatif arayanlar için doğru adres olan İsviçre Alpleri, otelleri ve dağ evleriyle oldukça ünlüdür. Yeşilin tonlarına aşık olan herkes için birbirinden güzel dağlarda yürüyüş imkanı sunan Alpler romantik yemekleriniz içinde mükemmel bir ambiyans sunacaktır. Nefes kesen manzara eşliğinde aşkınızın ilk tatilini belgeleyen fotoğraflarda çekebileceksiniz.

  • Mauritius

Ciddi bir turizm noktası olan Mauritius, Hint Okyanusunda bulunmaktadır. Güneydoğudan esen rüzgârları ve tropikal iklimiyle sizleri karşılayan bölgede aşkınız için güzel ve dinlendirici bir tatile çıkabilirsiniz. Taze içkileri ile oldukça ünlü olan plajlarının yanı sıra konaklama konusunda da lüks tercihlerde bulunabileceksiniz. Deniz seven çiftler için oldukça ideal olan bölgede birçok restoran, bar ve kafe bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sevdiklerinize bambaşka bir coğrafyadan hediye götürmek isterseniz bölgenin geleneksel ürünlerine veya dilediğiniz gibi çeşitli dükkâna rastlayabileceksiniz. 
 


Etiketler



İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar: